Youth Shaklee: Set Skincare Bebas Paraben Dan Merkuri

Selepas mendedikasikan lapan tahun penyelidikan saintifik, kini Shaklee telah mengeluarkan produk penjagaan kulit dan anti-penuaan YOUTH®. Dengan lapan paten dan paten yang belum selesai, Youth di reka untuk membantu kita untuk kelihatan lebih muda tanpa menggunakan bahan-bahan berbahaya. Hasilnya sangat memberangsangkan sehingga membuatkan ramai teruja untuk kelihatan muda di luar seperti mana yang di rasai dari dalam.

Memperkenalkan Youth Shaklee

Dalam dunia masa kini, kita tidak mahu lagi mengorbankan kesihatan demi untuk kelihatan cantik semata-mata, dan dengan Youth Shaklee itulah yang akan kita perolehi. Youth di reka untuk menyediakan nutrien yang selamat dan berkesan untuk kulit kita.

Di samping itu, Youth membantu mengurangkan kemunculan kesan penuaan kepada satu dekad kepada penampilan kulit wajah kita. Dalam ujian klinikal yang di jalankan oleh Shaklee, 2/3 wanita berjaya beralih usia kulit mereka ke dekad lebih muda dan 100% telah mendapat kulit yang kelihatan lebih muda.

Jom saksikan video di bawah

Bahan-Bahan Yang Terkandung Di dalam Youth Skincare Shaklee.

1) Ekstrak Apple dan Vitamin A – membantu mempercepatkan proses pembaharuan sel-sel kulit untuk memberikan kecerahan, keserian dan kelembutan pada kulit wajah.

2) Ekstrak Lotus Japonicus – merangsang penghasilan kolagen dan elastin untuk menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah.

3) Ektrak Buah Schisandra Chinensis – menggalakkan keremajaan struktur kulit wajah dengan menyihatkan dan menyuburkan kulit

4) Anggur Muscadine dan Polifenol – melindungi kolagen dan elastin dari rosak akibat dari radikal bebas.

5) Vital Repair (Vitamins, Botanicals) – meneutralkan radiakl bebas dengan memberikan perlindungan kepada kulit.

Youth Shaklee Melangkaui Organik.

Youth Shaklee bebas dari 1500 (mengikut pengkelasan di Malaysia) ramuan berbahaya yang tersenarai dalam product kecantikan termasuklah paraben, SLS dan merkuri.

Shaklee juga telah menjalani ujian Dermatologist, Hypoallergenic, sesuai untuk yang berkulit sensitif, Non-comedogenic, Ophthamologist tested, Bebas Gluten, 100% Vegan dan bebas kekejaman terhadap haiwan.

Shaklee juga memastikan setiap dari bahan-bahan yang di gunakan adalah benar-benar bersih dan selamat dengan melakukan lebih dari 100,000 ujian kualiti setiap tahun. Walaupon bahan-bahan ini di tanam secara organik, tetapi tidak mustahil ia terdedah kepada racun serangga dan lain-lain melalui tanah, udara dan semasa pemprosesan.

Sebab itulah shaklee menjalankan lebih dari 350 ujian terhadap bahan pencemar bagi memastikan ramuan yang di gunakan benar-benar bebas. Malah setiap satu bahan perlu menjalani 3x pembersihan iaitu melebihi dari yang sepatutnya.

Set Yang Terdapat Dalam Youth Skincare Shaklee

1) Luminous Gel Oil Cleanser

 • Pencuci muka yang bertindak 3 dalam 1 iaitu mengilatkan, membersihkan dan menyerikan kulit.
 • Bebas sabun dan pH seimbang.

2) Perfecting Skin Toner

 • Menyingkirkan sel kulit mati dan kesan pencemaran.
 • Melembapkan, menyingkirkan kulit mati dan menyerikan wajah.

3) Youth Activating Serum

 • Memperbaharui kulit hingga ke peringkat sel.
 • Menggalakan penghasilan kolagen
 • Membuatkan kulit kelihatan lebih muda.

4) Age Defense Mineral Moisturizer Spf 50

 • Mengandungi Spf 50 untuk melindungi kulit muka dari sinaran UV secara terus.
 • Juga melindungi kulit dari sebarang pencemaran.
 • Melindungi kulit muka tanpa mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya.

5) Advanced Renewal Night Cream

 • Memeperbaharui sel-sel kulit ketika sedang tidur.
 • Melembapkan kulit secara mendalam.
 • Melembutkan kulit agar kelihatan lebih muda, lebih lembut dan lebih anjal.

6) Radiance C + E

 • 20% dos vitamin C yang telah di patenkan untuk mengurangkan kemunculan jeragat, melembutkan tekstur kulit dan mengukuhkan tona kulit sekata secara keseluruhannya.
 • Vitamin E yang di ekstrak dari sel raspberry untuk mengembalikan keanjalan kulit, mencerahkan dan mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan di muka.

Testimonial Dari Pengguna Youth Shaklee

Credit to: Click here

Testimonial 1
Testimonial 2
Testimonial 3
Testimonial 4

Lagi testimonial yang mengujakan. Testimonial No. 10 paling awesome.

Hubungi saya segera untuk dapatkan set skincare Youth anda sekarang. Di jamin selamat dan bebas bahan kimia berbahaya seperti SLS, Merkuri dan paraben yang banyak di gunakan dalam set skincare yang berada di pasaran kini. Selamatkan wajah anda dari menjadi mangsa kepada bahan kimia berbahaya yang mampu membunuh dalam diam.

 Ingin menambah pendapatan dengan menjadi agen jualan Youth Shaklee.

 *Disclamer:

Kesan penggunaan product ini mungkin berbeza mengikut kesesuaian individu. Untuk pengesahan testimonial sila hubungi pihak shaklee di talian 1 800 88 6577.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge