Youth Shaklee: Produk Penjagaan Kulit Jaminan 100% Berkesan

Adakah anda pernah menjadi mangsa kepada skincare murah, skincare timbang kilo, skincare yang menjanjikan putih sekelip mata yang akhirnya memakan diri sendiri?

Adakah anda sedang mencari product penjagaan kulit yang boleh memberi jaminan 100% berkesan dan selamat kepada anda?

Adakah anda sedang mencari skincare yang boleh membantu memperbaiki kulit anda akibat dari penggunaan skincare murahan dan pelbagai lagi masalah kulit yg di hadapi seperti jerawat, jeragat, kedutan, garis halus, eye bags, bekas jerawat lama, kulit kering, kulit berminyak, whiteheads, blackheads dan banyak lagi?

Jika ya, Youth skincare shaklee lah yang anda cari dan wajib mencubanya. Kenapa Youth Skincare Shaklee?

Youth is Hope. Youth is You.

Cuba bayangkan bekas parut jerawat yang berkawah-kawah kat muka yang rasa mustahil nak hilang tapi boleh hilang dengan Youth shaklee.

Cuba bayangkan kulit yang berjeragat teruk, degil dan sukar untuk di hilangkan tapi boleh hilang dengan Youth shaklee.

Cuba bayangkan kulit berjerawat batu, blackheads, whiteheads, berkedut dan kendur tapi boleh selesai dengan Youth shaklee.

Ya, semua ini tidak mustahil dengan Youth shaklee. Youth shaklee memberi sinar baru dan harapan kepada kita untuk memiliki kulit wajah yang cantik berseri dan flawless.

Kini semua orang boleh memiliki kulit yang cantik tanpa perlu berbelanja besar untuk pembedahan mahupon suntikan botox dan rawatan laser yang boleh mengundang bahaya.

Tonton Video Di Bawah. Bertapa Selamatnya Youth Shaklee Kepada Kulit Kita.


Bagaimana Youth Shaklee Menjadikan Kulit Kita Flawless?

Youth shaklee mengandungi vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol. Ia juga mengandungi 10x ganda kandungan bahan active yang membantu mencantikkan kulit dengan 5 langkah.

1. Membersih

2. Menegang

3. Memperbaharui

4. Melembap

5. Membaiki

1) Luminous Gel Oil Cleanser – berfungsi untuk membersih dan menyedikan kulit kita sebagai persediaan untuk langkah seterusnya. Ia juga boleh di gunakan untuk menanggalkan make-up.

2) Perfecting Skin Toner – berfungsi untuk menyingkirkan, menghidratkan dan menyuburkan kulit.

3) Youth Activating Serum – Mengandungi vitamin A retinol yang di tambat halus untuk memperbaharui kulit pada peringkat sel, membantu penghasilan kolagen dan membuatkan kulit kelihatan lebih muda.

4) Age Defense Mineral Moisturizer Spf 50 – digunakan pada waktu siang untuk melindungi kulit dari sinaran UV dan pencemaran tanpa mengandungi bahan kimia berbahaya. Pelindung mataharinya di ekstrak secara semulajadi dan dari sumber polimer bio marin. Ia juga menghasilkan minyak yang berguna untuk menampilkan tona kulit yang sekata.

Advance Renewal Night Cream – Melembutkan kulit dan membantu proses pembaharuan kulit ketika sedang tidur.

5) Radiance C & E – mengandungi dos vitamin C tulen yang kuat yang di patenkan, iaitu 20%. Di tambah dengan vitamin E dan ekstrak sel raspberry untuk mengembalikan keserian kulit, mengurangkan penampakan tanda penuaan, melicinkan tekstur kulit dan mencerahkan toner kulit.

Testimonial

Lihat sendiri kesannya. Tak sampai sebulan dah boleh nampak perubahannya. Bayangkan kalau konsisten sampai bila-bila. Tentu awesome.

Lagi testimonial yang awesome. Boleh rujuk di sini.

Kini semua orang boleh dapatkan kulit cantik berseri dan flawless. Ianya bukan lagi suatu mimpi ngeri, tetapi harapan indah yang pasti tidak akan mengecewakan anda. Hubungi saya segera untuk dapatkan set skincare Youth Shaklee anda hari ini. Saya sedia membantu anda untuk keluar dari igauan ngeri anda.

Ingin menambah pendapatan dengan menjadi agen jualan Youth Shaklee.

*Disclaimer:
Kesemua product ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Kesan penggunaan juga berbeza-beza mengikut kesesuaian individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge