Pengedar Shaklee Kuantan Dan Sekitarnya

Berita baik untuk pelanggan SHAKLEE di sekitar Bandar Kuantan, Beserah, Batu Hitam, Sungai Karang, Balok dan Gebeng. Saya Sulhana Shuhaimi. Boleh dihubungi ditalian 012-9351082 untuk urusan COD di kawasan yang saya sebutkan tadi. Jimatkan masa anda dan tak perlu lagi tertunggu-tunggu kedatangan abang posmen ke rumah menghantar bekalan vitamin kesayangan anda.

Namun, untuk yang berada di luar kawasan COD, jangan risau. Saya juga menyediakan penghantaran secara pos keseluruh semenanjung Malaysia , Sabah, Sarawak dan Brunei dengan jaminan sampai sekurang-kurangnya  3 hari bekerja. Kebiasaannya, order hari ini, inshaAllah esok akan sampai di hadapan rumah anda.

Cerita Cinta Saya Dan Shaklee!

Sebenarnya, saya diperkenalkan dengan produk Shaklee oleh kakak ipar saya sendiri iaitu Adilah Manaf. Semasa itu, saya baru sahaja ‘graduate’ dari UIAM dalam bidang Kejuruteraan Bahan dan masih bujang. Set Shaklee yang mula-mula sekali saya ambil sudah tentulah set yang popular di kalangan wanita bujang iaitu Set Kulit Cantik dan Set Kurus.

Bila saya mula bekerja, rutin pekerjaan sebagai Eksekutif Plant di Radicare sangat sibuk dan memerlukan stamina yang tinggi untuk bergerak ke sana-sini. Untuk mengekalkan kecergasan dan hilangkan rasa penat-lesu saya ambil produk Shaklee untuk kekal cergas.

Setelah saya berkahwin pada tahun 2013, Alhamdulillah saya hamil anak pertama dan teruskan pengambilan Set Hamil Shaklee. Kemudian, lepas bersalin apa lagi mestilah diteruskan dengan pengambilan Set Berpantang dan Set Menyusu Shaklee.

Pendek kata, hidup saya dari bujang hingga ke berkahwin, memang setia dan konsisten dengan pengambilan produk ini. Saya suka sebab ianya selamat, semulajadi dan sudah tentu berkesan buat saya. Justeru, saya rasa sangat berkeyakinan untuk berkongsi kebaikan produk ini dengan ramai orang di luar sana.

Habis Tu. Apa Tunggu Lagi? Hubungi Saya Segera Kerana Ada Ready Stock Shaklee

Jika anda baca kisah saya dengan Shaklee di atas, sudah pasti anda akan tahu yang saya memang sangat fanatik dan jatuh cinta gila-gila dengan produk semulajadi ini. Produk Shaklee bukan picisan sama dengan kebanyakan produk lain di pasaran. Ianya lengkap dengan sijil HALAL, sijil KKM dan banyak keluar dalam jurnal-jurnal antarabangsa oleh kajian pihak ke tiga (bukan jenis masuk bakul angkat sendiri!)

Jadi, jangan ragu-ragu untuk berurusan dengan saya. Saya akan beri yang terbaik untuk anda di luar sana kerana saya yakin dengan produk ini.

Sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan!

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge