Mana Nak Cari Shaklee

Mana nak cari shaklee? Eh, tak susah pon! Saya sendiri boleh membantu anda untuk dapatkan product Shaklee pilihan anda. Contact sahaja nombor telefon saya yang tertera di bawah. Saya sedia membantu anda beserta consultation percuma untuk semua masalah anda. Ini kerana saya adalah pengedar shaklee Malaysia yang berdaftar. Tak kira di mana pon anda berada saya boleh bantu anda untuk dapatkan product shaklee pilihan anda.

Tapi jika anda ingin walk in sendiri ke mana-mana branch Shaklee yang berdekatan pon boleh. Untuk membuat pembelian anda hanya perlu berikan No. ID saya iaitu 960126. Anda juga boleh membuat pendaftaran ahli shaklee  di branch berhampiran sekiranya berminat.

Berikut adalah senarai branch shaklee yang terdapat di Malaysia.

Pilihan lain, anda juga boleh membuat pembelian di www.shaklee2u.com dengan menekan link E-sell yang saya provide di setiap blog saya. Sebagai contoh anda ingin membeli Set Gastrik Shaklee. Klik button Order Sini. Anda akan terus login ke www.shaklee2u.com dan boleh terus membuat pembelian mengikut product pilihan anda. Untuk makluman, pembelian di shaklee2u hanya boleh di buat dengan menggunakan kad kredit atau kad debit sahaja.

Mudahkan. Tunggu apa lagi. Hubungi saya segera untuk dapatkan product shaklee pilihan anda yang sudah semestinya selamat, berkesan dan semulajadi.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

IG: Sulhana_sue

 

1 thought on “Mana Nak Cari Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge