Cara Cari Wang Lebih Bagi Fresh Graduate Student

Anda fresh graduate? Masih belum ada rezeki untuk mendapat pekerjaan dalam bidang yang ingin di ceburi? Nak bayar PTPTN? Ingin cari wang lebih? Jangan risau. Inilah peluangnya. Saya sedia membantu anda.

Mulakan langkah anda dengan Bisnes Shaklee. Kenapa Bisnes Shaklee?

1) Shaklee merupakan bisnes berbentuk MLM yang tidak memerlukan modal yang besar yang sudah semestinya tidak merugikan dan sangat sesuai bagi fresh graduate yang ingin menceburkan diri dalam bisnes. Apa yang anda perlu lakukan adalah mendaftar sebagai ahli shaklee. Untuk mendaftar sebagai ahli anda boleh rujuk Cara Nak Jadi Ahli Shaklee

2) Sistem MLM Shaklee berbeza dengan sistem MLM yang terdapat di Malaysia. Dalam bisnes Shaklee siapa yang usaha lebih dia akan dapat lebih. Tiada istilah downline berkerja keras untuk kesenangan upline. Tiada istilah upline goyang kaki tunggu duit masuk. Malah upline perlu membantu downline sekiranya ingin berjaya. Semestinya bisnes shaklee halal dari segi hukum syarak kerana tidak mengambil kesempatan ke atas orang lain.

3) Shaklee menawarkan bonus bulanan sehingga 6 angka kepada yang berjaya generate sale berganda-ganda atau naik rank. Bonus akan masuk on time setiap bulan tanpa gagal.

 

4) Perniagaan secara atas talian dan di hujung jari. Sangat sesuai dengan fresh graduate masa kini yang sentiasa up to date dengan teknologi. Anda hanya perlu sediakan smartphone dan internet.

5) Menawarkan peluang kepada fresh graduate untuk memiliki kereta dan menghadiri convention shaklee di luar negara sambil menikmati percutian mewah. Tiada yang mustahil sekiranya di sertai dengan usaha yang gigih.

6) Shaklee merupakan bisnes supplement yang mana sentiasa mendapat permintaan ramai bagi mereka yang ingin menyelesaikan masalah kesihatan yang dihadapi. Ini kerana supplement shaklee sesuai untuk semua golongan seperti kanak-kanak, orang dewasa, pelajar dan lain-lain lagi.

7) Sangat mudah untuk di ceburi kerana anda akan di guide 100% sehingga berjaya. Sebaik sahaja anda menyatakan minat anda terhadap bisnes shaklee, anda akan di masukkan ke dalam group khas yang terdiri dari mereka yang sentiasa positif dan saling supportive.

8) Product shaklee di yakini halal dan selamat untuk di gunakan kerana ia telah di buktikan dengan Landmark Study.

9) Generate sale hanya dengan kuasa sharing. Tidak memerlukan anda untuk keluar mencari customer. Malah customer yang mencari anda.

10) Bisnes shaklee membuka peluang kepada anda untuk memahami lebih mendalam tentang product shaklee, kepentingan menjaga kesihatan dan kepentingan supplement dalam mencegah penyakit. Malah menggalakkan kita supaya lebih menghargai kesihatan.

Jom kita saksikan video di bawah. Perkongsian yang sangat bermakna. Kenapa Kita Perlu Berjaya.

Kenapa Kita Mesti Berjaya – Sharing Ayu from iReach HD on Vimeo.

Jika anda mempunyai keazaman yang tinggi untuk berjaya, jangan bertangguh lagi. Hubungi saya segera. Saya sedia membantu anda untuk mencapai apa yang anda inginkan.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

IG: Sulhana_sue

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge