5 Tahun Penantian Berakhir Dengan Set Kesuburan Shaklee

Ini kisah benar yang di alami oleh Along saya sendiri. Di awal perkahwinan Along saya telah di sahkan hamil. Namun khabar gembira itu hanya sementara apabila Along saya telah mengalami keguguran semasa usia kandungannya baru beberapa minggu.

Sejak itu, setiap bulan berganti tahun kami sekeluarga menanti perkhabaran gembira dari Along saya. Namun semuanya hampa. Macam-macam ikhtiar juga yang telah di lakukan termasuk lah berjumpa doktor. Alhamdulillah doktor beritahu yang Along dan abang ipar saya sihat dan tiada masalah untuk mempunyai cahaya mata. Cuma doktor menasihatkan agar Along dan abang ipar saya untuk turunkan berat badan memandangkan mereka berdua agak berisi.

Penantian ini berterusan sehinggalah suatu hari kakak ipar saya iaitu Pn. Adilah Celikvitamin, mengesyorkan Along saya untuk ikhtiar dengan set kesuburan shaklee. Kakak ipar saya juga mencadangkan Along saya untuk mengambil Set Kurus Shaklee terlebih dahulu untuk membantu menurunkan berat badan.

Setelah 6 bulan berusaha menurunkan berat badan dan konsisten dengan pengambilan set kesuburan shaklee akhirnya dengan izin Allah Along saya di sahkan hamil pada tahun 2012. Kami sekeluarga berasa gembira dan sangat bersyukur.

Bagaimana Set Kesuburan Shaklee Membantu Along Saya Untuk Hamil

 

Vitamin Shaklee Untuk Suami & Isteri

B-complex – mengandungi kesemua jenis vitamin B yang di perlukan oleh tubuh untuk menggalakan pertumbuhan sel yang sihat di samping mampu untuk mengatasi stress.

Vitalea – mengandungi kesemua vitamin dan mineral yang di perlukan oleh tubuh untuk mencapai kesihatan yang optimum.

Vitamin Shaklee Untuk Isteri 

ESP – mengandungi 9 protein asid amino rendah lemak yang membantu meningkat metaboslime dan memberi rasa kenyang lebih lama untuk membantu mengawal selera makan di samping boleh menguatkan rahim

GLA – menstabilkan hormon agar haid lebih teratur dan membantu untuk mengetahui waktu subur dengan lebih tepat

Vitamin Shaklee Untuk Suami

Zinc –

Vitamin E –

Testimonial

Kini kehidupan Along dan abang ipar saya bertambah bahagia dengan kehadiran dua orang cahaya mata. Kedua-duanya merupakan bayi shaklee. Selepas bersalin Along saya meneruskan pengambilan Set Hamil, Set Berpantang dan Set Menyusu Shaklee.

Along saya kini bebas dan tak perlu lagi menjawab soalan masyarakat “Bila nak ada anak?” Jika anda mengalami masalah yang sama seperti Along saya jangan ragu-ragu untuk hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

Call/SMS/WhatsApp: +6012-935 1082

Kawasan COD: Kuantan-Beserah-Bt.Hitam-Sg.Karang-Balok-Gebeng

Shaklee ID: 960126

FB:Sulhana Shuhaimi

IG: Sulhana_sue

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge