10 Keistimewaan Youth Shaklee Yang Wajib Di Ketahui

Youth Skincare Shaklee sudah tidak asing lagi di Malaysia. Sejak di perkenalkan pada awal tahun 2018 sehingga kini ia telah mencetuskan satu fenomena luar biasa. Masakan tidak, dengan hanya 6 langkah mudah pelbagai masalah kulit yang di hadapi boleh di selesaikan.

Youth Shaklee di berikan jolokan sebagai harapan baru kepada pengguna di luar sana yang menghadapi masalah kulit yang kronik yang tidak pernah selesai. Youth is hope. Percaya atau tidak, kita yang tentukan. Teruskan membaca artikel ini untuk mengetahui 10 keistimewaan youth skincare shaklee yang tiada pada product kecantikan lain.

10 Keistimewaan Youth Skincare Shaklee Yang Wajib Di Ketahui

Keistimewaan youth shaklee kini bukan rahsia lagi. Ia menjadi fenomena apabila mula viral di Malaysia kerana berjaya menyelesaikan pelbagai masalah kulit yang sinonim dengan rakyat Malaysia. Ia di anggap sebagai pelaburan yang sangat berbaloi kerana mampu mengubah seseorang yang hilang keyakinan diri di sebabkan oleh masalah kulit wajah kepada seorang bidadari yang cantik.

Jom kita ikuti 10 keistimewaan tersebut.

1) Youth Shaklee Mampu Menghilang Jerawat Pasir, Jerawat Batu, Blackhead & Whitehead.

2) Youth Shaklee Mampu Menghilang Jeragat, Sun Burn & Pigmentasi

3) Youth Shaklee Mampu Mengecilkan Liang Pori.

4) Youth Shaklee Mampu Menghilangkan Bekas Jerawat Lama.

5) Youth Shaklee Mampu Menegangkan dan Menganjalkan Kulit.

6) Youth Shaklee Mampu Menghilangkan Kesan Garis – Garis Halus dan Eye Bag.

7) Youth Shaklee Mampu Menghilangkan Kesan Parut Lama.

8) Youth Shaklee Mampu Menjadikan Tona Kulit Sekata dan Berseri.

9) Youth Shaklee Sesuai Untuk Wanita dan Lelaki.

10) Youth Shaklee Selamat Di Gunakan.

Ikuti video di bawah. Youth shaklee tidak mengandungi 1500 bahan berbahaya yang biasa di gunakan dalam product kecantikan seperti merkuri, paraben dll.

Set Skincare Youth Shaklee

Youth Skincare Shaklee terdiri daripada 3 katogori set. Setiap set boleh di pilih mengikut kesesuaian masalah kulit masing-masing.

Set 1: Set Permulaan (Starter Set)

Merupakan set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit kita untuk mengekalkan keremajaan kulit.

Ia terdiri daripada Pencuci muka, Penyegar (toner), Pelembap dengan Spf 50 & Krim malam yang boleh di pilih sama ada ‘light’ atau ‘rich’.

Click Sini Untuk Order

Set 2: Memperbaharui & Mengekalkan

Merupakan set penjagaan kulit yang mudah untuk membantu mencegah dan merawat semua
tanda-tanda penuaan, meningkatkan seri dan menjadikan kulit kita tampak lebih muda.

Ia terdiri daripada Set 1 iaitu Set Permulaan dan di tambah dengan Serum.

Click Sini Untuk Order

Set 3: Set Rawatan Intensif & Pemulihan

Merupakan set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan seperti mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi. Selain itu ia juga memperbaiki kerosakan disebabkan oleh cahaya UV dengan meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Ia terdiri daripada Set 1 iaitu Set Permulaan dan di tambah dengan Serum dan Radiance C+E.

Click Sini Untuk Order

Selain set, Youth Skincare juga boleh di dapati dalam bentuk ‘loose pack’ iaitu boleh di beli satu per satu mengikut kehendak kita.

Click Sini Untuk Order

Supplement Kecantikan Untuk Penjagaan Dalaman

Jika inginkan kesan yang lebih cepat dan berkesan, jangan lupa untuk sertakan penjagaan dalaman. Antara nutrisi yang di sarankan adalah:

Untuk Set 1 Youth di sarankan untuk di sertakan dengan pengambilan ESP, Vitamin C dan COQ Trol Plus secara konsisten.

Untuk Set 2 Youth di galakkan untuk di sertakan dengan pengambilan ESP, Vitamin C, COQ Trol Plus + Gla Shaklee & Collagen Shaklee secara konsisten.

Untuk Set 3 Youth cadangkan untuk di sertakan dengan pengambilan ESP, Vitamin C, COQ Trol Plus, Gla Shaklee, Collagen Shaklee & Vivix Shaklee secara konsisten.

Click Sini Untuk Order

Jadi tunggu apa lagi, jangan ragu-ragu untuk hubungi saya. Saya sedia membantu anda untuk mendapatkan set youth skincare anda hari ini juga beserta dengan consultation esklusif tentang cara penggunaan dan pengambilan supplement dengan betul. Hubungi nombor yang tertera di bawah.

Ingin menambah pendapatan dengan menjadi agen jualan Youth Shaklee.

*Disclaimer

Kesemua product ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Kesan penggunaan juga berbeza-beza mengikut kesesuaian individu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge